perjantai 26. elokuuta 2022

Foreo

En tiedä, kuinka tuttu Foreo on lukijoille merkkinä, mutta lyhyesti sanoen Foreo on ruotsalainen firma, joka valmistaa ja markkinoi kauneuden pienlaitteita. Näitä riittää joka lähtöön aina silikoniharjaksisista soonisista hammasharjoista pienikokoisiin mikrovirtalaitteisiin, joiden sanotaan kiinteyttävän kasvoja ja kaulaa.

Laitteet ovat silikonilla päällystettyjä ja vesitiiviitä. Kaikkia niitä ei valitettevasti voi ladata, joten aikaisemmin omistamani Issa-hammasharja ja pieni Luna Play menivät roskikseen kun akku loppui. Molemmat olivat pärähtäneet itsekseen päälle matkatavaroissani ja patteri oli siinä rytäkässä lennon aikana sitten mennyt. Yksi huono puoli onkin se, että näille vehkeille ei myydä mitään matkakoteloita.


Omistan keltaisen Luna Play Plussan, Vaaleansinisen Iriksen ja vaaleanpunaiset UFOn. Viimeksimainittu on sellainen ihan ensimmäiseksi Kickstarterin kautta markkinoille tullut UFO.

Luna Playhan on tarkoitettu kasvojen puhdistamiseen. Sen väreilevät silikonikarvat myös vilkastuttavat ihon verenkiertoa. Käytän tätä muuten myös ihon hierontaan ja ihonhoitoaineiden imeyttämiseen.

Iris taas hoitaa silmänympäryksiä "läpsyttelemällä" pehmeästi niitä. Se myös imeyttää hyvin silmänympärysvoiteet ja -seerumit. Meillä tästä - kumma kyllä - tuli miehen suosikki: hän tykkää ottaa sen iltaisin mukaansa ja käyttää sitä katsellessaan TV:tä. Luultavimmin hän käyttää sitä enemmän kuin minä.

Foreo UFO on aika mielenkiintoinen vehje. Se on siis oikeastaan "älyllinen" kasvonaamiolaite. Kasvonaamioita on saatavana hiukan joka lähtöön. Pieniä ja pyöreitä, jotka kiinnitetään laitteeseen, ja koko kasvot peittäviä, jolloin sitä voi siis käyttää myös ihan minkä tahansa kangasnaamion kanssa.


Puhelimeen ladattavan appin kautta eri naamiotyypeille voi säätää oman, juuri sille naamiolle sopivan ohjelmansa. Naamioita on erilaisia, esim.  aamunaamioita, iltanaamioita jne.

Naamio kiinnitetään kojeeseen renkaalla (ylemmässä kuvassa).


Kun laitteen laittaa päälle, siinä alkaa ensin välkkyä valot ympäri kehää. Sen jälkeen se alkaa lämmittää ihoa, kun ihoa hieroo pyörivin liikkein. Kehän väri on tällöin punainen ja LED-valo vaihtelee hieronnan vaiheesta toiseen.Punavärisen lämmitysvaiheen jälkeen LEDin väri vaihtuu vihreäksi ja laite alkaa viilentää ja väristä.

Koko ohjelma kestää noin kaksi minuuttia. Lämmin termoterapia pehmentää ihoa ja edesauttaa hoitavien aineiden imeytymistä sekä lisää ihon hapensaantia. 

Viileä vaihe, kryoterapia, supistaa verisuonia, jotka laajenevat taas entisenlaisikseen hoidon jälkeen. Tämä vilkastaa verenkiertoa.

Laitteen luvataan kiihdyttävän ihon kollageenituotantoa, korjaavan vaurioitunutta ihoa sekä parantavan tulehduksia, rentouttavan lihaksia ja edesauttavan lymfakiertoa.

Viileä myös vähentää ihon punoitusta ja vähentävän turvotuksia. 

Pyöreän kangasnaamion pussiin jää yleensä runsaasti seerumimaista ainetta, jonka voi käyttää toiseen kierrokseen tai vaan hieroa esim. kaulalle.

Sinänsä mukava laite, jotka voit lukea lisää Foreon nettisivuilta (KLIKS, mainoslinkki, laitteet itse ostettuja, joten ei kaupallista yhteistyötä).

Ovatko Foreon laitteet sinulle tuttuja?

Oikein ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!