sunnuntai 14. elokuuta 2022

Milani x 3

Milani on suhteellisen edullinen merkki. Hain hiukan ruosteeseen taittuvaa huulipunaa, ja ostoskoriin eksyi jotakin muutakin. Huulipunista voi vain mainita, että netistä löytyneet swatchit eivät aina mitenkään pidä paikkaansa. Tähän postaukseen pyrin säätämään värit sellaisiksi, kuin ne IRL näen, mutta jokaisella kaiketi näyttökin hiukan saattaa vääristää niitä.

Kun en tapani mukaan osannut päättää huulipunan sävyä, ostin kaksi sävyä, joiden kuvittelin olevan lähimpänä hakemaani. Inspis tuli siitä, että aikoinaan kulutin loppuun aika monta silloisen Kanebon ruosteenruskehtavaa huulipunaa. Samaa sävyä en ole sen koomin mistään löytänyt.


Ostosten mukaan tarttui monitoimipaletti, jossa on niin poskipunia kuin luomi-, kasvojen muotoilu- ja korostussävyjä. Neljä mattasävyä ja kolme hennosti kimaltelevaa. Ajattelin, että tällainen olisi kätevä reissussa, jahka tästä nyt edes reissaamaan pääsisi 😂. Paletin isosta peilistä iso plussa.Sitten ne punat: kumpikaan ei oikein vastannut hakemaani, mutta ehkä niitä tulee käytettyä, ainakin tuota vaaleampaa. Miksei tuo rusehtavampikin olisi hyvä syyssävy.Noista on kai aika helppo päätellä, että kumpi on kumpi. Molemmat ovat helmiäissävyjä.

Onko Milani sinulle tuttu merkkinä?

4 kommenttia:

 1. Toi paletti on ihana, sävyt näyttää just sellaisilta joista pidän. Pitää laittaa tää mieleen.

  VastaaPoista
 2. En ole hirveästi Milania käyttänyt, jotain mattaa nestemäistä punaa joskus. Ja juu, netin swatchien perusteella on kyllä toivotonta ostaa mitään, näyttää aina ihanalta mutta on sitten ihan jotain muuta :D Youtube videoiden perusteella yritän katsoa oikeat sävyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Youtubesta swatcheja olen katsonut vähemmän, mulla on käsitys, ettei sieltä niitä kauheasti löydy, mutta en ehkä vaan ole sitten hakenut kunnolla. Pitääpä muistaa seuraavan kerran.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!