lauantai 27. elokuuta 2022

Kuivan ihon pelastus

Satuin ostamaan Yliopiston apteekin alennusmyynneistä Bioderman Hydrabio -seerumin. Vaikka ihoni on rasvoittuva sekaiho, on se ajoittain pintakuiva, ja kuivuu varsinkin silmien alta poskista punoittaviksi läiskiksi, eli elämä on yhtä tasapainoilemista epäpuhtauksien hoitamiset/estämisen, rasvoittumisen ja kiiltelyn sekä kosteuttamisen kanssa. Voidemaiset tuotteet, varsinkin raskaammat sellaiset, tuntuvat joskus tukkivan huokosia.


Biodermalla on yleensä ollut hyviä ja toimivia tuotteita - siis ainakin ne, joita olen itse kokeillut. Ei tämäkään pettänyt, mitä voi myös uumoilla netissä olevien arvioiden perusteella.


Itse seerumi on hieman sumeaa, geelimäistä ja paksuhkoa, ei siis mitään vesimäistä lirua. Tuote on pakattu kätevään pumppupulloon. Hävitän tästä varmaan korkin tuotapikaa, sillä tässä huushollissa lienee joku kosmetiikkavalmisteiden korkit syövereihinsä imaiseva musta aukko 😞.

Kosteuttavina ainsosina on "ne tavalliset", eli glyseriini, hyaluronihappo ja erilaisia sokereita plus  ruskoleväuutetta. Siinä on myös ihoa kirkastavaa niasiiniamidia. Muista aineista voi mainita ihoa hellästi kuorivan, omenahappopitoisen ja antioksidanttisen omenansiemenuutteen. Seerumissa on myös rypsinsiemenuutetta, joka on vitamiini- ja omegaöljypitoinen antioksidantti. Huomaan, että tässä puhutaan uutteesta, ei öljystä, mutta arvelen siinä silti olevan noita omega-rasvahappoja. Rasvainen tämä seerumi ei ole ollenkaan.

Summa summarum: Seerumi on oikein kelpo tuote, ja hävitti punaiset läikät poskipäistäni. Hintakaan ei ole ollenkaan pyörryttävä. Seerumia myyvät esim. nettiapteekit. Saattaa sitä löytyä kivijalka-apteekkien hyllyiltäkin.

2 kommenttia:

  1. Bioderman tuotteet ovat kiinnostaneet pitkään. En ole kuitenkaan vielä ehtinyt testailemaan, kun testattavaa on aina paljon muutakin. Ainakin niiden misellivesi on ollut pitkään kokeilulistalla:) Hyvältä kuulostaa tuo seerumikin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!