perjantai 12. elokuuta 2022

Glossier

Glossier Cloud Paint on ainakin USAssa kulttisuosiota nauttiva poskipuna. Kun Glossierilla oli alennus, päätin hankkia yhden sellaisen  - tai itse asiassa ostin sitten kolme, kun alennuksella sai (bundle discount), enkä osannut päättää mitä sävyä haluaisin. 

En yleensä ole mikään voidemaisista punista intoilija, mutta täytyy sanoa, että nämä kyllä lunastivat paikkansa meikkipussissani. Olen muuten aiemmin kirjoitellut parista geelimäisestä poskipunasta, ja postaukset löytyvät täältä (postauksessa linkki toiseen). Tarkastellaanpa nyt kuitenkin näitä Cloud Paint -punia.Sävyiksi valikoituivat pitkän miettimisen jälkeen (ylhäältä alaspäin) Beam, Puff ja Dusk. 


Tässä vielä samassa järjestyksessä. Tuo Dusk olikin yllättävän ruskea! No, se menisikin aurinkopuuterin asemesta. Kaikenkaikkiaan ovat todella kivoja värejä, eikä niissä ole kimallehiukkasia, joten ne sopivat erinomaisesti päiväkäyttöön. Punat kuivuvat mattaiseksi kasvoilla ja häivyttävät ihon epätasaisuuksia, kuten huokosia. Sävyjä voi myös kerrostaa.


Tässä ylempänä vielä esimerkki siitä, miten kauniin läpikuultavaksi geelivoiteen väri jää yhdellä kerroksella. Se myös häivyttyy hyvin, tosin kuvaan en sitä pahemmin häivytellyt että se näkyisi paremmin. Sävy on Puff.

Jos kiinnostuit, käypä katsomassa Glossierin nettisivuilla (mainoslinkki, tuotteet ovat itse ostettuja). Valitettavasti Glossier ei toimita suoraan Suomeen, vaan pitää käyttää välityspalveluita kuten Shipito tai Planet Express. Nämä tosin menevät niin pieneen pakettiin ja ovat kevyitä, joten postimaksu ei riko pankkia, varsinkaan, kun Cloud Paintit ovat usein alennuksessa, joten siinä jo säästää.

Geelivoide on tuoksuton ja sitä ei ole testattu eläimillä.

Kiinnostuitko näistä?

2 kommenttia:

  1. Liian kauan on mennyt viime vierailusta blogiisi mutta nyt toivottelen mukavaa elokuuta <3 ja kiitos vinkistä ei ole tuttuja tuotteita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun palasit! Mullakin oli pieni tauko kirjoittelussa tuossa keväällä kun olin sairaana, mutta nyt sitä ollaan täällä taas. Kiitos ja mukavaa elokuun loppupuolta itsellesikin! Olen aina välillä käynyt myös kurkkimassa blogiasi.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!