tiistai 16. elokuuta 2022

2 x Sensain huulipuna

Minulla on useita Sensain huulipunia, ja joistakin niistä lienen kirjoittanutkin. En näistä kuitenkaan, vaikka ne ovat lempipuniani.

Sensai Rouge Intense Lasting Colour on ollut esillä monessa ulkomaisessa blogissa, joten kiinnostuin minäkin. Näitä sävyjä oli kyllä tooosi vaikea valita pelkkien nettiswatchien avustamana, joten emmin taas kahden sävyn välillä ja sitten otin ne molemmat. Vasemmalla siis IL 103 Usuiro ja oikealla IL 105 Momo Kasane.Ylhäällä sävyt ihan samassa järjestyksessä kuin ylimmässä kuvassa. Usuiro on vaaleampi, vaikkakin sävyt ovat aika lähellä toisiaan.


Tässä vielä swatchit molemmista, Usuiro vasemmalla ja Momo Kasane oikealla. Nyt näitä on kuvassa paksu kerros, mutta yhdellä sipaisulla ne ovat hämmäsyttävän kauniin kuultavia sävyjä. Molemmissa on ihan mikroskooppisia kultahippuja, ei niin paljoa, että se silmiin pistäisi.

Tykkään näistä kovin, ihan voisin sanoa molempia nudepuniksi ellei niitä kerrostele liikaa. Mattapunia ne eivät ole kumpikaan. Pysyvät myös huulilla aika hyvin.

Ovatko nämä tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!