torstai 11. elokuuta 2022

Tarvitaanko kirkastavia silmänaluspuutereita?

Joku voi puuteroida silmänaluset samalla puuterilla  kuin kasvonsa. Joku taas välttelee puutereita silmänalusten alueella. Joku taas voi tarvita erillisen silmänaluspuuterin. Minä kuulun jälkimmäisiin, ainakin jos olen käyttänyt jotakin paksumpaa peitevoidetta silmänalusiin. Yksi tällainen on It Cosmeticsin tuote (tai mikseipä tuo Kevyn Aucoininkin voide), jo(i)sta olen aiemmin kirjoitellut täällä. Varsinkin kesäkuumilla tuo peiteaine jää merkilliseksi kerrokseksi iholle, vaikka sitä yrittäisi miten ohuesti laittaa.

Joskus voi myös kaivata silmänalusiholleen ylimääräistä kirkastusta. Yksi vaihtoehto on tämä.

Revolution Beauty Powder Bright Brightening Pressed Powder on kiinteä ja hienojakoinen puuteri, joka kirkastaa silmänalusia ja kiinnittää hyvin peitevoiteen. Se ei myöskään tee kakkumaista vaikutelmaa, eikä mene juonteisiin, kuten jotkut peitevoiteet voivat mennä.


Itse puuteri näyttää valkoiselta, ja sitä se osin onkin. Pienenä miinuksena mainittakoon se, ettei puuterirasiassa ole vippaa, ja plussana se, että rasia on tukevanoloinen.


Ylläolevassa kuvassa kämmenselän oikeassa puoliskossa on havainnollisuuden takia aika paksu kerros puuteria. Kun sen levittää paremmin, se tosiaankin kirkastaa silmänympäryksia, mutta ei peitä paljoakaan ilman alla olevaa peitevoidetta. Ellei omista kovin tummia silmänalusia, tämä puuteri saattaa toimia sellaisenaankin.

Tämä on mielestäni ihan hyvä puuteri ja täyttää tarkoituksensa, eikä maksakaan kuin muutaman euron. Saatavuuskin on hyvä, sillä tätä puueria myyvät mm. Prismat.

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä hyvältä! essencen banaanipuuteri on hyvä kirkastaja silmien alla :)

    VastaaPoista
  2. En ollutkaan kuullut juuri tästä tuotteesta, kuulostaa ihan hyvältä! Itse joko en puuteroi silmänalusihoa taikka puuteroin jollakin ei-mattaisella puuterilla riippuen siitä, mitä peiteainetta käytän.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!