tiistai 2. huhtikuuta 2013

CC-voide ja kalaloora vol II

Tässä postauksessa tulee katsaus uuteen kalalaatikkoversioon ja yhteen uuteen CC-voiteeseen. Kalalaatikosta ei sen kummempia, harrastanpa vaan joskus (tai aika useinkin) näitä helppoja ja kasvisvoittoisia uuniruokia. Edellisestä esittelemästäni kalalaatikosta tämä eroaa vain siinä, että siihen on lisätty hienonnettua pinaattia ja kalana on kylmäsavulohen viipaleita, jotka on piilotettu kasvisten joukkoon. Tilliä en tähän laittanut, sillä pinaatti on mielestäni valkopippurin kanssa ihana makupari. Seuraavan kerran taidan tehdä pelkästään kasvisversiona.


Uunissa kermassa haudutettua kukkakaalta, pinaattia ja kylmäsavulohta mausteenaan valkopippuria ja merisuolaa.

Tänään sain käsiini Rivecowe-merkkisen korealaisen CC-voiteen, joka oli aikalailla toisenlainen kuin aikaisemmin esittelemäni Tonymolyn vastaava. Antaapa kuvien kertoa.


Valkoista tämäkin suoraan tuubista  - ja jokseenkin juoksevaa.

Levitettäessä edelleen vaaleaa....

...vaan kas, väri alkaa pikkuhiljaa muuttua.

Ohhoh, jopas se tummuikin...

...ja pahuksen tummaksi menikin! Valitettavasti kuva ei ole maailman paras, mutta kädenpuoliskojen väriero kyllä näkyy tarkkaan katsottaessa. Ehkä tämä on enemmänkin kesämeikki päivettyneelle iholle.


Alimmassa kuvassa itse tuubi. Siinä lukee, että "Correction Convenient Cream", joten lieneekö tämä sitten CCC-voide? Ha ha! Kahdeksaa yrttiä se näemmä sisältää, eli laventelia, rosmariinia, timjamia, purasruohoa, kamomillaa, minttua, jasmiinia ja salviaa. Peittävyys oli aika hyvä, joten tätä voidetta voisi käyttää sellaisenaankin.

Huomattavin yhteinen ominaisuus näillä kahdella kokeilemallani CC-voiteella on niitä tarkastellessa ihon pintaan jääänyt hennon vaaleanpunainen helmiäisenoloinen huntu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!