torstai 25. huhtikuuta 2013

Palanut nokka, sulaneet kengät ja kuoriutuvat varpaat

Muistatte varmaan sen pedikyyripostaukseni? Joo, silloin en vielä ollut lähdössä minnekään, missä varpaita pitäisi esitellä au naturel.

Ajattelin ilahduttaa teitä kuvalla, ja nenä oli vielä hirveämpi, joten tässä (kohta) todella siloiset kampaviinerit.

Nokka vuotaa, nenä punoittaa, jaloissa on rakkuloita ja päätä vippaa. Siis silleen kun keinuttaa joskus pitkän vesillä olon jälkeen. Saa kävellä kuin John Wayne Grand Canyonin pohjalla Arizonassa.

Kaiken kukkuraksi ensimmäiseen, tuntemattomaan pikkusaareen selvittyämme satamassa oli iloinen seurue suomalaisia (!!!!), joiden juttusilla kävin kun tunnistin tutun murteen. Joo, tunsivat isävainaani ja hänen isänsä hyvinkin...

Tuo tuntui todella surrealistiselta. Luulin ihan, että maailmalla mä olen se nimekäs :D Mut niin, isä ja isoisä....

Jokes aside... Huomasiko kukaan, että Marks&Sparksilla oli tänään "halvennus"? Ihan näin alkusoittona tuolle tulevalle shopping-postaukselleni voin sanoa, että kannnattaa kirjautua sinne ja tilata uutiskirje. Alennusmyynnit tulevat online-kauppaan yleensä päivää ennen kuin kauppoihin, ja sitäpaitsi siellä on paljon vain tilauksesta saatavaa vaatetta.

Klasisen malliset vaatteet ja kengät ovat siellä monasti saman mallisia, mutta värit vaihtuvat sesongin mukaan, joten kun oppii tuntemaan kokonsa, niin ostaminen on aika turvallista. Toimitus on edullinen hinnaltaan ja saattaa jopa peitota monet suomalaiset nettikaupat. Liikkeistäkin tietty voi noutaa ja säästää myös siinä.

Mutta nyt taas matkaan! Päivitän blogia aina kun en ole keskellä Atlanttia ja on jokin WIFI saatavilla. Stay tuned!

PS: Ai niin ne sulaneet kengät... Älä koskaan seisoskele kauaa aikaa paikallasi alueella, jossa on kuumia lähteitä! Pohjat voivat sulaa ennenkuin tajuatkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!