perjantai 12. huhtikuuta 2013

Holika Holika Miracle Real Skin Finish - CC-voide vai ei?

Olen ollut aika tyytyväinen tuohon Tonymolyn CC-voiteeseen ja käyttänytkin sitä joka päivä. Samoihin aikoihin kun sen hankin, tuli ostettua Holika Holikan Miracle Real Skin Finish, josta en oikein tiennyt, mitä se on. Näitä on kahta sorttia, toinen (vaaleanpunainen purkki) kuivalle ja normaalille iholle, ja toinen (lilanvärinen purkki) seka- ja rasvaiselle iholle.


Ostin sekaihon version voiteesta.

Luin sitten oston jälkeen vasta tästä voiteesta lisää. Se on siis niinsanottu "multi-tasking" -voide, jota voi käyttää niin primerinä kuin kosteusvoiteenakin. Se sisältää kosteuttavia ainesosia ja aurinkosuojan, kirkastaa ihoa ja tuoksuu jonkin verran, joskin tuoksu häipyy äkkiä.


Aika paksua voidetta, joka imeytyy hyvin ja jättää matan pinnan. Kädenselällä keskivaiheella voidetta iholla.

Itse asiassa tykkäsin tästä kovasti! Ihan vaan arkikäytössä kelpo päivävoide, joka tasoittaa ihon pikkuvirheet hyvin ja häivyttää myös isot ihohuokoset hämmästyttävällä tavalla. Olematta kuitenkaan mikään CC-voide tai värivoide. Tämä jää kyllä ehdottomasti käyttöön.


Ihan hauska pakkauskin, kuten tällä merkillä yleensäkin, hintakaan ei päätä pyörrytä (n. 10 e postikuluineen).

Hintaansa nähden hyvä, ja siinä missä Tonymolyn CC-voide jättää hiukan kosteannäköisen ihon, tämä tekee ihon aika mataksi. Kas kun eivät ole nimenneet tätä voidetta CC-voiteeksi, sillä periaatteessa ominaisuudet ovat samat.

Tykkään. Tosiaan tykkään. Jostain löysin voiteesta kuvauksen sanoilla "bare skin enhancer", ja sitä kai se onkin. Eniten pidän siitä, ettei se tuhrusta valkoisiin kauluksiin ihonvärisiä rantuja, niinkuin monet peitepigmenttejä sisältävät voiteet tekevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!