keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Huhtikuun Livbox

Tulihan se sieltä sitten kuitenkin. Tällä kertaa kolme silmiin käytettävää tuotetta ja yksi koko kasvoille.


Cliniquen All About Eyes (rasvaisempi verso) on ollut hankintalistalla jo pitkään, samaten tuo Avenen Eau Thermal on kiinnostanut. 

Simple on sarjana ollut suosikkini jo ennen kuin siitä Suomessa oli edes kuultu mitään. Silmämeikinpuhdistustyynyt ovat varmaankin todella käteviä, varsinkin reissun päällä. Paesen luomiväritriossa oli onneksi juuri minun värejäni, eli varmaan tulee käytettyä sekin.


Sisältö  - klikkaa suuremmaksi.

Tässä vielä pieni kuva siitä, miten edellisen kuukauden paketissa ollut palashampoo kuivuu ilmavasti.



2 kommenttia:

  1. Omaani vielä odottelen, nyt olen kaiketi ensimmäisen kerran pettynyt paketin sisältöön. Aiemmista olen tykännyt, juuri se että on uusia tuotteita, mutta nämä on ikiaikaisia (ts. kauan markkinoilla olleita melkein kaikki) itsekin olen suurinta osaa käyttänyt. Ainoa uusi tuttavuus on Paese ja voi pojat luomivärejä minulla on parit ennestään (voi olla että jopa pari laatikkoakin...)
    Katselin netistä taas mitä bloggarit ovat sanoneet tuotteista ja yllätys, yllätys samat valittajat valittavat taas vaikka nyt ollaan enemmän värikosmetiikan puolella (toisethan saivat Cliniquelta mascaran) Ihmettelen suuresti miksi haaskata rahat siihen, että saa valittaa netissä ;) Ei silti itse juuri valitin ja vasta maksoin uudet 3kk -LOL
    Tilasin hiljan Eve.fi:stä MaProvencen palashampoon teineille jotka siihen ihastuivat, paketissa oli oikeasti mukana (tässä välissä rummunpärinää) koukku! Eli se hieno kuivatuskoukku tulee joka palan mukana :O

    p.s. tykkäsin taustalla olevasta mosaiikkilaatasta ja paljon.

    -nina-

    VastaaPoista
  2. Niin, minäkin olin jotenkin ymmärtänyt, että Livbox olisi uusien tuotteiden promoilua, mutta ei näköjään. Noh, paras olla tyytyväinen kun sen on kerta tilannut...mullakin on kestotilaus, ja nythän hinta nousee parilla eurolla uusille tilaajille, mikä ei ole hyvä juttu, mutta toivottavasti sitten näkyy paketin laadussa myös.

    Asunnossani oli toissatalvena putkivahinko, ja kylppäri rempattiin, enkä tiedä mitään niin tuskastuttavaa (tungoksessa shoppailun lisäksi) kuin sisustusliikkeissä ravaamisen (täällä blogissa taisi olla muuutama postaus asiasta).

    Tuo luonnonkiviboordi pysäytti mut kertaheitolla ja näin silmissäni vision mattavalkoisista kaakeleista sen kanssa seinillä, harmaasta laattalattiasta ja ruskeista puuviilukalusteista. Pyyhkeiden tuli tietty olla vedenvihreitä, kuten osa kivistä boordissa :D

    Nättihän siitä tuli.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!