maanantai 15. helmikuuta 2016

Monday, Monday....

Taas maanantai. Jos tästäkotona kököttämisestä on jotakin hyötyä ollut, niin enpä ole ainakaan sairastanut minkäänlaista flunssaa, se kun tuntuu läpikäyneen koko ystäväpiirin aika tehokkaasti.


Piti pestä tänään tukka, piti tehdä paljon muutakin, mutta en oikein olekaan sitten tehnyt yhtään mitään järkevää. Pitäisikö saikulla tehdä jotakin järkevää? Kaiketi. Olen lähinnä katsellut Netflixiä ja syönyt lakua (Lidlissä oli eilen 60 kpl:n täytelakuloodat 4,99 euroa kappale).

Eilen vielä suunnittelin käyntiä kaupungilla, ihan kuin olisi suunnitellut pakoa (taksilla) Alcatrazista, mutta kun päivä koitti, ei sitten huvittanutkaan lähteä minnekään. Kirotut kepit! Vielä kymmenen vuorokautta kipsiä.

Kummasti sitä on nähnyt varsin liikunnallisia unia edelleen. Viime yönä mukamas unohdin koko kepit ja kirmasin ihan terveellä jalalla eteenpäin. Tuli varmaan siitä uniin tuo, kun eilen Skypettelin erään polvileikkauksesta toipuvan ystäväni kanssa, joka esitteli kokoontaitettavia kyynärsauvojaan, joista toinen oli unohtunut johonkin baariin... Minä taas unohtelen tavaroitani (lue: lukulaseja) jatkuvasti erään tavaratalon kosmetiikkaosastolle, joten jos kyynärsauva katoaisi, saisin senkin varmaan käydä sieltä perimässä.

Onneksi voi shopata netissä. Mitäs tykkäätte näistä?

Henkkamaukalla oli kaupan harvinaisen nätti leninki. Pitihän se saada... Tämä oli jossain naistenlehdessäkin, en nyt muista oliko lehti suomalainen vai Briteistä joku, jota luen.

Silta-sarjassa sillä Lillianilla oli tällaiset korvikset, ja niitä aina ihailin. Löysin sitten aikalailla samanlaiset!
Hauskat "lankakeräkorvikset".

Ostin sitten purkin Nailtiquesin kynsi- ja kynsinauhavoidetta kuiville kynsille, mutta nyt purkin ollessa puolivälissä, täytyy sanoa, ettäNailtiquesin kynsiöljy on parempaa.
Tämä ostos olikin sitten hetken mielijohde: Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit. En ole vielä testannut, mutta olen ajatellut tänä vuonna opetella meikkaamaan :)  Voipi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta...

Noniin, ehkä siinä  on tarpeeksi rahanmenoa yhdelle maanantaille. Mukavaa loppuiltaa, menen tästä keittelemään itselleni vaihteeksi kupin teetä. Lakut janottavat.


5 kommenttia:

  1. Kaunis mekko ja netistä onkin helppo tilailla

    VastaaPoista
  2. Voihan nettishoppailu. Liian helppoa! :D Mää harrastan nykyään netti-ikkunaostoksia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan myös vaihtaa ikkuna-ostoksiin, ottaa aina päähän, kun luottokorttilasku tulee ;)

      Poista
  3. Mullakin on kepeillä olo kohta ajankohtainen :/ En yhtään odota kolmen kuukauden kepeillä tallustelua. Tsemppiä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outs! Kiitos, ja tsemppiä itsellesikin! Milloin nilkka leikataan?

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!