torstai 19. huhtikuuta 2018

Cohorted-kosmetiikkaboxi, huhtikuu 2018


Huhtikuun Cohorted-boxi oli tullut eilen. Katsotaanpa, mitä se piti sisällään....

Vasemmalla ylhäällä oleva Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo -pullo oli valitettavasti kuljetuksen aikana auennut ja koko sisältö oli valunut pitkin boxia. Täytynee pyytää uusi pullollinen...

Sen edessä on saman merkin Ocean Mist Volume Conditioner, joka  - sisältää samoin kuin shampoo merisilkkiteknologiaa (?!) ja kasvisproteiineja. Tuotteilla on Swedish Cosmetics Industryn palkinto.

Shampoon vieressä ylhäällä on saman sarjan Ocean Mist Salt Spray, eli suolasuihke.

Ylhäällä oikealla on boxin kiinnostavin tuote, eli Huda Beauty Lip Strobe sävyä Angelic. Se sisältää sateenkaarimaista kimmellystä, duochromipigmenttejä ja kimaltavaa glitteriä ja on sävyltään persikkainen. Sopii käytettäväksi ohuelti huulipunan päällä korostustuotteena, tai sellaisenaan huulilla.



Etualalla keskellä on Too Faced -merkkinen Mascara Melt Off minikoossa, eli mascaramuodossa oleva tuote, jota ripsiin levittämällä vedenkestävä ripsiväri irtoaa helposti. Siinä on ripsiä suojaavaa vihreää teetä (?!) ja riisiproteiineja, jotka hoitavat ripsiä. Minulla ei taida olla tällä hetkellä yhtäkään vedenkestävää ripsaria, joten en oikein tiedä, mitä tällä teen...

Viimeisenä boxissa on JorgObé White Tea Balancing Cream, joka on monitoimivoide, jota voi käyttää kosteuttavana päivävoiteena, korjaavana yövoiteena, intensiivisenä kosteusnaamiona tai hierontavoiteena. Sen tasapainottava koostumus vähentää ihon rasvoittumista, mutta kuitenkin kosteuttaa syvältä. Patentoitu palmuhedelmäuute tasapainottaa ihoa, jojobaöljy kosteuttaa ja suojaa kuivumiselta, seesamiöljy pehmentää ja ravitsee ihoa (että inhoan tätä fraasia). Lakritsinjuuri, sokeriruoko ja rosmariini tasoittavat ihon sävyä ja valkoinen tee toimii ikääntymistä vastaan.

Mitä tykkäsit boxista?

1 kommentti:

  1. Vähän laimea boxi,muakin olis eniten kiinnostanut tuo Huda Beauty .

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!